BBC Anniversary
Re: BBC Anniversary
Szczerze mówiąc Borygo masz rację. Pogardliwe i aroganckie podejście Kalinkusa do sprawy jest nieakceptowalne. Robicie zajebistą robotę z tymi tłumaczeniami ale no tutaj klapa totalna. Jeżeli chcecie mieć wsparcie finansowe no to słabo to wygląda. Naprawdę masa ludzi gra w BCC i chcielibyśmy mieć jakieś wsparcie, dlatego prosimy o pomoc.
Chyba znalazłem tymczasowe rozwiązanie problemu.
Ściągnijcie sobie nową bazę tłumaczeń lub skorzystajcie z tej która znajduje się w:
World of Warcraft\_anniversary_\Interface\AddOns\WoWPL\Translations i tutaj jest plik QuestData_PL.lua
Ten plik należy skopiować do folderu:
World of Warcraft\_anniversary_\Interface\AddOns\WoWPL\Source\TBC i zmienić jego nazwę z QuestData_PL.lua na QuestData2_PL.lua oczywiście usuwając istniejący już tam plik QuestData2_PL.lua
U mnie zadziałało i są PL questy lecz nie wiem na jak długo oraz jak to będzie funkcjonować. Coś tam działa lecz pewnie nie jest to oryginał. Jest to pewnie tymczasowe rozwiązanie na tak zwaną partyzantkę. Może komuś pomoże
Ściągnijcie sobie nową bazę tłumaczeń lub skorzystajcie z tej która znajduje się w:
World of Warcraft\_anniversary_\Interface\AddOns\WoWPL\Translations i tutaj jest plik QuestData_PL.lua
World of Warcraft\_anniversary_\Interface\AddOns\WoWPL\Source\TBC i zmienić jego nazwę z QuestData_PL.lua na QuestData2_PL.lua oczywiście usuwając istniejący już tam plik QuestData2_PL.lua
U mnie zadziałało i są PL questy lecz nie wiem na jak długo oraz jak to będzie funkcjonować. Coś tam działa lecz pewnie nie jest to oryginał. Jest to pewnie tymczasowe rozwiązanie na tak zwaną partyzantkę. Może komuś pomoże
Działa, wielkie dziękisedu pisze: ↑12 lut 2026, 22:16 Chyba znalazłem tymczasowe rozwiązanie problemu.
U mnie zadziałało i są PL questy lecz nie wiem na jak długo oraz jak to będzie funkcjonować. Coś tam działa lecz pewnie nie jest to oryginał. Jest to pewnie tymczasowe rozwiązanie na tak zwaną partyzantkę. Może komuś pomoże![]()
Uwaga - baza tłumaczeń do TBC i retail, to oddzielne bazy. Blizzard po Katakliźmie wykorzystywał te same ID zadania wpisując do zadań zupełnie inne treści, dlatego musieliśmy rozdzielić te bazy. Zadanie nr 9730 nie jest przetłumaczone w bazie Classic2, dlatego się nie wyświetla. Chociaż tu treść jest taka sama, jak w retail.
Trzeba usiąść, otworzyć sobie 2 panele do tłumaczenia: jeden z Classic2. drugi z retail i poprzepisywać tłumaczenia, które mają tą samą treść angielską.
Trzeba usiąść, otworzyć sobie 2 panele do tłumaczenia: jeden z Classic2. drugi z retail i poprzepisywać tłumaczenia, które mają tą samą treść angielską.