Problem z działaniem

Dodatek odpowiedzialny za spolszczenie spell’i (czarów)
zioamslki
Posty: 2

Problem z działaniem

Post autor: zioamslki » 05 wrz 2018, 13:28

Witam chciałbym się zapytać ponieważ mam pobrany i zainstalowany addon z spolszczeniem zaklęć w grze mam niby aktywowany ale po wejściu do gry wszystkie zaklęcia dalej są w języku angielskim, trzeba to jakoś inaczej zrobić ?

Awatar użytkownika
Borygo
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 438
Lokalizacja: Świnoujście
Frakcja: Horda
Rasa: Tauren
Klasa: Paladyn

Re: Problem z działaniem

Post autor: Borygo » 05 wrz 2018, 13:45

zioamslki pisze:
05 wrz 2018, 13:28
Witam chciałbym się zapytać ponieważ mam pobrany i zainstalowany addon z spolszczeniem zaklęć w grze mam niby aktywowany ale po wejściu do gry wszystkie zaklęcia dalej są w języku angielskim, trzeba to jakoś inaczej zrobić ?
Addon jest pod dodatek Legion nie BfA

zioamslki
Posty: 2

Re: Problem z działaniem

Post autor: zioamslki » 05 wrz 2018, 13:50

Czyli nie można go teraz używać nawet jak grać od nowa bo zbytnio nie rozumiem jak to ma działać?

Awatar użytkownika
Borygo
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 438
Lokalizacja: Świnoujście
Frakcja: Horda
Rasa: Tauren
Klasa: Paladyn

Re: Problem z działaniem

Post autor: Borygo » 05 wrz 2018, 14:03

Addon jest przygotowany pod spelle z Legiony, a po wejściu BfA bardzo wiele czarów zostało przebudowanych i tłumaczenie je jest zgodne z oryginałem.

Awatar użytkownika
Platine
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 345

Re: Problem z działaniem

Post autor: Platine » 05 wrz 2018, 16:39

Ale pokaż jakieś zdjęcia z gry - przeglądając spelle.
Czy jest addon w Interface gry - też daj zdjęcie zakładki z konfiguracją addonu?
Coś więcej kolego.

kempuś
Posty: 1
Frakcja: Przymierze
Rasa: Krasnolud
Klasa: Warrior

Re: Problem z działaniem

Post autor: kempuś » 16 wrz 2018, 23:10

Taki sam problem jak kolega wyżej, lecz zostało to też wyjaśnione. Gramy na BFA i mam jedynie przetłumaczony rodzaj spella, lecz całkowity opis jest po angielsku. :P

https://gyazo.com/a7df71add15ba0ddf4cfa1de15ca9b02

Awatar użytkownika
Platine
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 345

Re: Problem z działaniem

Post autor: Platine » 17 wrz 2018, 17:03

Dokładnie jak piszesz. Widać, że dodatek działa prawidłowo (bo są tłumaczenia stałych elementów jak Zasięg broni ręcznej czy Natychmiastowy. Natomiast samego tłumaczenia tekstu, tego na kolorowo, nie mamy.
Jak ktoś to przetłumaczy, to będzie.

Arakiel
Corporal | Grunt
Corporal | Grunt
Posty: 17
Frakcja: Horda
Rasa: Nieumarły

Re: Problem z działaniem

Post autor: Arakiel » 17 wrz 2018, 18:36

odnoszę wrażenie, że przetłumaczone spelle, talenty itd. przydały by się bardziej niż same questy..
ale ja niestety nie pomogę. Angielski u mnie to pięta achillesowa.

ODPOWIEDZ