Z ciekawości wypróbowałem funkjcę zmiany tekstu na mowę na immersion mod lecz okazało się, że głos wymawia również znaki małpki, które z jakiegoś powodu znajdują się między słowami. Kopiując tekst z gry wygląda on mniejwięcej tak:
Jezioro Everstill słynie ze@swych pstrych okoni. Zawsze jest na@nie popyt... a@ja mam ich za@mało!
Wszystkie dialogi questów wydają się mieć w nich małpy lol. Wie ktoś, czemu owe symbole się pojawiają i czy jest sposób, by je usunąć?
A tak wogólę to wielkie dzięki za WoWpoPolsku, to świetny addon!
Znaki @ między słowami w WoWpoPolsku-Quests w Classic era
Re: Znaki @ między słowami w WoWpoPolsku-Quests w Classic era
Hejka, posprawdzałem i to u nas coś się wykrzaczyło od sierotek Tak mówimy na... nie pamiętam teraz przyimek, zaimek coś od tego, ale to nie ważne teraz. Dam znać Platinowi by zerkną do tego a na chwilę obecną masz prze ze mnie prze edytowany plik. Raczej z plikiem nie powinno być problemów, ale jak by coś się działo z addonem to na pewno jego wina i niema co się martwić. pojawi się oficjalna wersja to powinno wszystko dobrze działać. Na tę chwilę przetestowałem i już normalnie czyta bez @
Re: Znaki @ między słowami w WoWpoPolsku-Quests w Classic era
O kurde, wielkie dzięki za tak szybką pomoc! Rzeczywiście zadziałało. Haha okej, już się cieszę na wersję oficjalną