Dreaenor
Re: Dreaenor
Tutaj trochę rozwinę - zdarzają się questy, które są w bazie EN, ale nijak nie da się do nich dostać - wyświetlają się tylko w Bazach EN, ale tylko tam.
Próbowałem dostać się jakoś do questa zgłoszonego przez Karola, ale żadnym sposobem się nie da.
Poprawka, bo właśnie zobaczyłem w administracji: quest Kalinkusa jest zarezerwowany, lekka pomyłka, ale reszta posta poprawna
Edit2: możliwe, że to po prostu jakieś zawieruszone śmiecie w bazie, które kiedyś wypatrzyłem w Excelu, który mi Platine podesłał.
Próbowałem dostać się jakoś do questa zgłoszonego przez Karola, ale żadnym sposobem się nie da.
Poprawka, bo właśnie zobaczyłem w administracji: quest Kalinkusa jest zarezerwowany, lekka pomyłka, ale reszta posta poprawna

Edit2: możliwe, że to po prostu jakieś zawieruszone śmiecie w bazie, które kiedyś wypatrzyłem w Excelu, który mi Platine podesłał.
Nie samymi questami worgen żyje, dymki też trzeba tłumaczyć. I Gossipy. No i książki... I Filmy, i Cinematici też...
Wg. mnie wszystko działa poprawnie. Zadanie 35212 jest nieprzetłumaczone. Na platformie można je wybrać i rozpocząć tłumaczenie.
- Kalinkus
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
35213 - 35214 - 35215 35216 35208 35204 35206 35205 36523 35207 kolejne 35045 34624 34578 34947 35342 36843 34976 34977 34979 34980 34981 34982 35343 35344 35345
Gloria Victis
Kalinkus znalazł braki w tłumaczeniach i tyle
To, co zostało ściągnięte programem do ściągania zadań prosto z wowhead miało dziury - ściągnęło się tyko ID zadania i tytuł, resztę uzupełniłam ręcznie. Sugeruję, by nie używać programu i wgrywać tylko pliki LUA do bazy

To, co zostało ściągnięte programem do ściągania zadań prosto z wowhead miało dziury - ściągnęło się tyko ID zadania i tytuł, resztę uzupełniłam ręcznie. Sugeruję, by nie używać programu i wgrywać tylko pliki LUA do bazy

El Psy Congroo
- Kalinkus
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
ok 35699 zrobiłem zadania i dodałem do bazy plik po wyświetleniu jest tylko nazwa zadania a reszta ?? gdzie przecież zadania zrobiłem
- Załączniki
-
- zadanie.jpg (132.46 KiB) Przejrzano 1442 razy
Gloria Victis
Bardzo prawdopodobne, ja nie używam storylone ani Immersionn i nie mam takich problemów.
Niestety na czas DF będziesz musiał zrezygnować ze storyline, o ile chcesz wgrywać zadania do bazy. Na nic nam się przydadzą same ID z tytułami, gdyż sam wowhead jest dziurawy pod względem tekstów, więc nawet nie mamy jak uzupełnić bazy ręcznie.
Pytanie jeszcze brzmi - czy używasz najnowszych wersji addonu z naszej strony?
Niestety na czas DF będziesz musiał zrezygnować ze storyline, o ile chcesz wgrywać zadania do bazy. Na nic nam się przydadzą same ID z tytułami, gdyż sam wowhead jest dziurawy pod względem tekstów, więc nawet nie mamy jak uzupełnić bazy ręcznie.
Pytanie jeszcze brzmi - czy używasz najnowszych wersji addonu z naszej strony?
El Psy Congroo