Tablice
- Kalinkus
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
Tablice
Witam zastanawia mnie czy takie tablice da się przetłumaczyć są w każdym mieście większym rozpoczynają zadania w danej lokacji i kierują do niej ... tyle ode mnie
- Załączniki
-
- WoWScrnShot_021421_211819.jpg (374.73 KiB) Przejrzano 5551 razy
Gloria Victis
Re: Tablice
Kiedyś próbowałem je opracować, ale był jakiś problem.
Musiałbym znów to bliżej obejrzeć. Gdzie najszybciej na nie natrafię na moim Trialu?
Musiałbym znów to bliżej obejrzeć. Gdzie najszybciej na nie natrafię na moim Trialu?
- Kalinkus
- Kontakt:
zależy od postaci gdzie masz polecam stolice Storwind czy w ally czy hordzie
edit w miastach większych Platine grasz w ally tak zobacz sobie stolice zrób postać np. Humana i podejdź do storwind - chyba ze ja mam cos zebrać jakieś dane chętnie pomogę
edit w miastach większych Platine grasz w ally tak zobacz sobie stolice zrób postać np. Humana i podejdź do storwind - chyba ze ja mam cos zebrać jakieś dane chętnie pomogę
Gloria Victis
Tak, widzę te tablice z ogłoszeniami.
Obsługuje je dodatek "Tutorials", tylko chyba był problem z konkretnymi tekstami na tablicach - są to obiekty enumeryczne i potrzeba specjalnej techniki dostępu do nich. Tytuł jest OK.

Jeszcze popatrzę co do się tu zrobić.
Obsługuje je dodatek "Tutorials", tylko chyba był problem z konkretnymi tekstami na tablicach - są to obiekty enumeryczne i potrzeba specjalnej techniki dostępu do nich. Tytuł jest OK.

Jeszcze popatrzę co do się tu zrobić.
- Kalinkus
- Kontakt:
Z tego co się orientuje to teksty zamieszczane na tych tablicach są różne zależy od poziomu postaci
Gloria Victis
OK, udało mi się opanować te tablice. Nowa wersja dodatku jest już dostępna.

- Kalinkus
- Kontakt:
Brawo Platine, jak teraz działają te tablice bo na różnych lev kieruja zaleznie od lev
Gloria Victis
To jest dla dodatku zwykły tekst - hashowany, więc unikalny.
Najpierw sobie go zapisze do pliku, i jak wczytasz zapis, to się przetłumaczy w narzędziu i umieści w bazie tłumaczeń.
Najpierw sobie go zapisze do pliku, i jak wczytasz zapis, to się przetłumaczy w narzędziu i umieści w bazie tłumaczeń.