Znalezono bład w połączeniu z addonem Immersion
- Kalinkus
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
Re: Znalezono bład w połączeniu z addonem Immersion
to dlaczego addonu muvies nie ma na twiczu
Gloria Victis
Witam, odkopuję wątek ponieważ po najnowszej aktualizacji problem powrócił: quest jest pokazywany cały czas w fazie przyjmowania, nawet kiedy go zwracam.
OK, poprawiłem kolejność wybierania teksów Details, Progress i Completion.
Powinno działać poprawnie. Poprawka dostępna będzie w nowej instalce od 28.03.2021
Powinno działać poprawnie. Poprawka dostępna będzie w nowej instalce od 28.03.2021
-
- Frakcja: Horda
- Rasa: Krwawe elf
- Klasa: Paladyn
Hej,
Mam wielka prośbę do was, mozecie naprawic zgodnosc z addonem immersion? Wiem ze to oni mieszają w tym swoim dodatku i dlatego się to sypie ale na nich nie ma co liczyć, nawet mi nie odpisali jak ich kiedyś poprosiłem o naprawę. Problem jest taki że wyskakują błędy lua podczas rozmowy z npc kiedy możemy mu zadać jakieś pytanie (np strażnikowi w mieście).
Dzięki.
Mam wielka prośbę do was, mozecie naprawic zgodnosc z addonem immersion? Wiem ze to oni mieszają w tym swoim dodatku i dlatego się to sypie ale na nich nie ma co liczyć, nawet mi nie odpisali jak ich kiedyś poprosiłem o naprawę. Problem jest taki że wyskakują błędy lua podczas rozmowy z npc kiedy możemy mu zadać jakieś pytanie (np strażnikowi w mieście).
Dzięki.
Dołącz jakieś zdjęcia żeby wiedział co błęduje.