BBC Anniversary
- Kalinkus
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
Re: BBC Anniversary
tak Paltine go ustawił - prorponuje pisac do Platine na melia platine.wow@gmail.com
z waszymi kwestiami tak będzie najlepiej
z waszymi kwestiami tak będzie najlepiej
Gloria Victis
Dziś trochę potestowałem:
Odnośnie słów z filmiku od Pana Kalinkusa
Można łatwo sprawdzić nie przechodząc przez portal. Proszę założyć postać z dodatku TBC nowej rasy Draenei i zobaczyć że nie działa, rasy z Klasyk do momentu lv 60 i przed przejściem przez portal, Adoon ładnie działa.
Wrzucam skriny
Odnośnie słów z filmiku od Pana Kalinkusa
Można łatwo sprawdzić nie przechodząc przez portal. Proszę założyć postać z dodatku TBC nowej rasy Draenei i zobaczyć że nie działa, rasy z Klasyk do momentu lv 60 i przed przejściem przez portal, Adoon ładnie działa.
Wrzucam skriny
Jeszcze jedna uwaga, sprawdziłem tego Q którego nie tłumaczy i jest on przetłumaczony w bazie ID 9279
Ostatnio zmieniony 11 lut 2026, 8:48 przez Babcia, łącznie zmieniany 1 raz.
My mamy pisać a to Ty nie masz do niego kontaktu? Najpierw działa i nie potrzeba pomocy bo to my się mylimy a jak w końcu wyszło na jaw to teraz my mamy pisać po programistach. Wyraźnie jest podane co działa a co nie, rozumiem że wymaga to kontaktu z osobą z zew. lecz nie czaje odsyłania ludzi do kontaktu kiedy to team powinien załatwiać jak się pojawia jakiś problem. Mniejsza z tym mam nadzieje że uda się to poprawić i będzie w końcu działać.
Kalinkus jesteś dupa a nie pomoc. Zająłeś się sprawą to trzeba było do końca ją prowadzić, a nie rozkładać ręce i mówić radźcie sobie sami. Wstyd