BBC Anniversary
Re: BBC Anniversary
Tak są tłumaczenia. Np. Quest 9730. Pokazuje się na szaro, ale tłumaczenie jest w bazie tylko addon go nie zaciąga w wersji TBC Classic i o to nam chodzi. Każdy quest jaki pokazujemy jest w bazie tłumaczeń, tylko jakimś sposobem pokazuje się na szaro i nie zaciąga tłumaczenia.
- Załączniki
-
- Screenshot_2026-02-10-19-03-28-720_com.android.chrome.jpg (431.11 KiB) Przejrzano 1267 razy
-
- Screenshot_2026-02-10-19-02-59-594_com.android.chrome.jpg (564.44 KiB) Przejrzano 1267 razy
- Kalinkus
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
to jest inny i inna baza zadań to jak pobierzesz bazę to powinno pomóc - każdy dodatek może mieć podzielony na inne dodatki
Gloria Victis
Pobrałem bazę questów z naszej strony oraz Ukraiński addon z Curse Forge
podmieniłem bazy i jest ok 
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu 2026-02-10 191819.png (1.2 MiB) Przejrzano 1259 razy
na dowód poprzedni quest
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu 2026-02-10 192124.png (620.18 KiB) Przejrzano 1259 razy
Przetestowałem polskiego addona. Ten z Curseforge i od Ciebie co podesłałeś. Zamiana bazy danych niestety nie pomaga. Ale zamiana bazy danych na addonie Ukraińskim działa, aż miło. Problem jest po stronie samego addona. Niestety jeszcze nie doszłem do tego gdzie dokładnie.
To może jeszcze raz, co mam zrobić , addon nie działa to my wiemy, tylko producenci nam nam nie wierzą.
Nie chce mieć cyrylicy.
Dodam że wszystko inne tłumaczy tylko Q nie . PS te AI fajnie nawet działa.
Nie chce mieć cyrylicy.
Dodam że wszystko inne tłumaczy tylko Q nie . PS te AI fajnie nawet działa.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2026, 6:51 przez Babcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma mnie teraz w domu, ja zmieniałem tylko baze zadań. Proponuję zainstalować addona UA z Curse Forge do TBC i podmienić wszystkie pliki z tlumaczeń z bazy ze strony. Zmieniając tylko nazwę z PL na UA. Jest tam filmik na którym pokazane jest co i gdzie trzeba skopiować. Sprawdzę jak wrócę
A ja się zapytam ciebie Kalinkus, czy nasz addon jest na pewno kompatybilny z TBC Anniversary? Nie gram aktualnie i nie mam jak sprawdzić.