Znowu o addonie :)
Znowu o addonie :)
Brawo chłopaki. Natknąłem się na to dosłownie przed chwila
Re: Znowu o addonie :)
Super !!
Może to tylko wzmianka w zestawieniu ale i tak, dla mnie sporo znaczy bo lubię tego YTbera.
Może to tylko wzmianka w zestawieniu ale i tak, dla mnie sporo znaczy bo lubię tego YTbera.
To jest chyba magazyn o grach ogólnie? Odnieść sukces po małym addonie (i pewnie zaczętym robionym od tak?) to bardzo dużo . Brakuje mi tylko spolszczenia do path of exile
No trochę źle na pisałem nie chodziło mi o sam kanał A o Fanggottena.
Po pierwsze to nie magazyn a portal, po drugie Fanggotten zrobił zestawienie tygodnia dla portalu który ostatnio o nas pisał. Też się ciesze że to Fanggotten a nie przypadkiem nexos (mam wrażenie że wszystko co ma w nazwie X to podróbka i syf ;p, tak jak kiedyś były podróbki wieży zamiast panasonic to panasonix)
Nexosa oglądam i uważam ze dobre filmiki robi tez kiedyś wspominał o spolszczeniu ale chyba na początku waszego projektu
Robił film o projekcie jakiś rok temu, a projekt ma już z 10 lat. Nie pamiętam dokładnie.
projekt znalazłem niedawno wiec nie wiem ile juz ma
Brawa należą się dla twórców tego addonu bo tym powinien zająć się Blizzard, im zajęłoby to pewnie w miesiąc zrobić ale mam nadzieje że uda się przetłumaczyc wszystkie questy.
Ostatnio nexosa się ogladać nie da, powinien zjeść snikersa bo trochę gwiazdorzy niepotrzebnie, ciekawe czy chociaż jakoś wsparł ten projekt. Ja wsparłem darowizną, wyslałem kilka poprawek i bedę starał sie robić to regularnie.
Ostatnio nexosa się ogladać nie da, powinien zjeść snikersa bo trochę gwiazdorzy niepotrzebnie, ciekawe czy chociaż jakoś wsparł ten projekt. Ja wsparłem darowizną, wyslałem kilka poprawek i bedę starał sie robić to regularnie.
Po takim naglosie to blizzard powinien się zainteresować tym