Prośba o pomoc

Rozmowy o naszych dodatkach i tłumaczeniach
Elendilas
Frakcja: Przymierze
Rasa: Draenei
Klasa: Kapłan
BattleTag: Elendilas

Prośba o pomoc

Post autor: Elendilas »

Witam
nigdzie nie znalazłem rozwiazania mojego problemu
zaznaczam że nie gram na oficjalnym serwerze. Chciałem wrócić do tego czego grałem kiedyś, stąd taki wybór. Bez pand i innych wynalazków które widziałem po pobraniu oficjalnej wersji.

Gram na warmane, serwer : onyxia podobno wersja 3.3.5a

pobrałem addony na 3.3.5 i wrzuciłem wszystko krok po kroku jak być powinno lecz nie tłumaczy mi to nic, na ekranie startowym w addons nie widać tych dodatków.
Zna ktoś rozwiązanie?

zrobiłem priesta do 70poziomu, moja znajomość języka zmusza mnie do ciągłego tłumaczenia co jest irytujące.

Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
WoWpoPolsku Team
Borygo
Frakcja: Horda
Rasa: Tauren
Klasa: Paladyn

Re: Prośba o pomoc

Post autor: Borygo »

Niestety ale jeśli zrobiłeś wszystko tak jak powinno być, to oznacza to że addon nie jest kompatybilny z tym serwerem. Niestety nie jesteśmy w stanie przygotować addonów na wszystkie wersje prywatnych serwerów, bo jest ich po prostu za dużo :(

tak tylko dopytam, czy na pewno dobrze wypakowałeś addon, może ktoś z twojego serwera zerkną by czy na pewno nasz addon nie działa? Znam przypadki, gdy ktoś przez nie uwagę źle rozpakował addon i dlatego nie chciało mu działać.
Elendilas
Frakcja: Przymierze
Rasa: Draenei
Klasa: Kapłan
BattleTag: Elendilas

Post autor: Elendilas »

wrzuciłem do interface>AddOns bezpośrednio same pliki z WowPoPolsku_Quests wraz z plikami z folderu Fonts
Awatar użytkownika
WoWpoPolsku Team
Borygo
Frakcja: Horda
Rasa: Tauren
Klasa: Paladyn

Post autor: Borygo »

Jeśli tak zrobiłeś jak piszesz i wygląda u ciebie jak u mnie, to znaczy że addon jest po prostu niekompatybilny.

Obrazek
ODPOWIEDZ