Błędy i sugestie zmian
- czajkens86
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Nocne elf
- Klasa: Kapłan
- BattleTag: Trinytaris
Re: Błędy i sugestie zmian
Hej, Dziekuje za odpowiedz
Tak to wyglada u mnie:
Tak to wyglada u mnie:
- Załączniki
-
- quest.jpg (227.26 KiB) Przejrzano 16469 razy
Hmm, mi się wydaje, że to już sprawa do informatyka, na razie lepiej nie tykajmy tego zadania
El Psy Congroo
A spróbowałeś zamienić w ustawieniach rozkład okien? Mogło się coś przyciąć albo co xD
Ewentualnie spróbuj odświeżyć ciasteczka.
Ewentualnie spróbuj odświeżyć ciasteczka.
Nie samymi questami worgen żyje, dymki też trzeba tłumaczyć. I Gossipy. No i książki... I Filmy, i Cinematici też...
Sprawdź Piotrze jeszcze raz. Powinno się prawidłowo otwierać do poprawy.
- czajkens86
Hej
Mam przygotowane pare tłumaczeń jeszcze, ale w dalszym ciągu nie mam weryfikacji testu czesc 1 - wiec pewnie nie zdalem ;p Gdzie moge sprawdzic statut zdal nie zdal? Dzieki
Mam przygotowane pare tłumaczeń jeszcze, ale w dalszym ciągu nie mam weryfikacji testu czesc 1 - wiec pewnie nie zdalem ;p Gdzie moge sprawdzic statut zdal nie zdal? Dzieki
Hej, ekipa walczy na razie z problemami technicznymi. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam!czajkens86 pisze: ↑09 lut 2021, 16:32 Hej
All Of This Has Happened Before And Will Happen Again.
Przedyskutowaliśmy sprawę z dowódcą projektu i wychodzi na to, że testu albo nie pisałeś, albo nie przesłałeś wcale*, bo w logach/bazie danych strony nie ma takiej informacji. Gdyby test został odrzucony, miałbyś zapewne informacje, że masz czekać na kolejną szansę (jakoś za miesiąc), albo wyświetliłby ci się test nr 2 sprawdzający umiejętność kodowania w przypadku "zdania" testu.czajkens86 pisze: ↑09 lut 2021, 16:32 Hej
*Był w pewnym momencie błąd z przesyłaniem zgłoszeń, więc jeśli na niego trafiłeś i pisałeś test, musiałeś nie kliknąć "prześlij", bo by wyświetliła się informacja o tym, że zgłoszenia nie udało się wysłać.
Nie samymi questami worgen żyje, dymki też trzeba tłumaczyć. I Gossipy. No i książki... I Filmy, i Cinematici też...
- czajkens86
Hej,
Dziekuje za informację. Wysyłam ponownie tłumaczenie - jeśli trzeba wyslę screena. Możliwe, że błąd winny - oby teraz na błędzie się skończyło
Dziekuje za informację. Wysyłam ponownie tłumaczenie - jeśli trzeba wyslę screena. Możliwe, że błąd winny - oby teraz na błędzie się skończyło
- Kalinkus
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
trzeba jeszcze to sprawdzać, a ile razy można zdawać ten test ???
Gloria Victis