Buża mózguf
Re: Buża mózguf
Post dla atencji, bo nie wiem czy edycja podświetla temat (patrz: post poprzedni)
Nie samymi questami worgen żyje, dymki też trzeba tłumaczyć. I Gossipy. No i książki... I Filmy, i Cinematici też...
Opinia realizacji: niecenzuralne wyrazy nacechowane w sposób wyrażający aprobatę i podziw dla autora zmian GZ Platine, od razu przyjemniej się to robi
Nie samymi questami worgen żyje, dymki też trzeba tłumaczyć. I Gossipy. No i książki... I Filmy, i Cinematici też...
Wyświetlając wszystkie dymki danego NPC nie uwzględnia jeszcze filtrów zaznaczonych powyżej.
EDIT - filtry już działają
EDIT - filtry już działają
Szczególik, do tego nie taki zły bo można natrafić na lukę w dymkach i zachować jednolitość słowotwórczą (np. dziś było Shadow Wardens w dwóch wypowiedziach, jedna przetłumaczona a druga nie - dzięki temu obie wypowiedzi brzmią tak samo i jak ktoś będzie widział te dymki nie dostanie mindf cka ). Ale mi się osobiście podoba, cacy jest xD
Zerknąłem w nowy filtr i niesamowicie przyspiesza tłumaczenie, bardzo dobry pomysł.
Póki temat gorący, możesz jeszcze dodać filtr bez nawiasu? W sensie dodatkowy checkbox pokaż wszystkie dymki NPC(nie uwzględniają filtrów). Pretty please, zrób to dla mnie
Z ciekawości zapytam, bo nie zrozumiałam - ale o co chodzi?
All Of This Has Happened Before And Will Happen Again.
Nie zachodz w głowę.
Ważne ,że @Erdzio wie, @Platine do tego dojdzie, a Ty zobaczysz już efekt końcowy
Ważne ,że @Erdzio wie, @Platine do tego dojdzie, a Ty zobaczysz już efekt końcowy
Ale ja z natury upierdliwa jestem, więc chcę wiedzieć. Jakby Erdzio chciał przekazać coś tylko Platine'owi, to by mu wiadomość na skrzynkę wysłał. Czyli mniemam, że sprawa jest publiczna.
All Of This Has Happened Before And Will Happen Again.
Tak, wiem o co chodzi Erdzio'wi.
Chce, żeby wyświetlało wszystkie dymki danego NPC, niezależnie od ustawienia filtrów "tylko nieprzetłumaczone" lub "tylko przetłumaczone". Bo teraz wyświetla wszystkie, ale zgodnie z ustawieniami tych dwóch filtrów.
Aj się się z wami mam....
Chce, żeby wyświetlało wszystkie dymki danego NPC, niezależnie od ustawienia filtrów "tylko nieprzetłumaczone" lub "tylko przetłumaczone". Bo teraz wyświetla wszystkie, ale zgodnie z ustawieniami tych dwóch filtrów.
Aj się się z wami mam....