Według Launchera Turtle WoW najnowsza zaktualizowana wersja WoW to LIVE 1.17.2 (7205)
Jaką wersję spolszczenia mam skopiować do folderu addons? bo oczywiście najnowsza po wgraniu launcher informuje że jest oudate.
Ps. Ostatnia aktualizacja wydana przez Turtle miała miejsce 11 grudnia 2024.
Turtle WoW
Jaka wersja All-in-One na Turtle WoW?
Re: Jaka wersja All-in-One na Turtle WoW?
Witam, niestety nic nie wiem o tym by platforma Turtle miała od nas addony (chodz mogę się mylić). Oficjalna dystrybucja to nasz eforum, CurseForge i wowinterface (chociaż ta ostatnia widzę że dawno nie miała aktualizacji).
Ostatnio wyszedł nowy patch i proszę zaznaczyć out of data by addon działał. Jeśli mimo to addon nie będzie działał poprawnie, proszę wkleić błędy LUA które pojawią się.
Ostatnio wyszedł nowy patch i proszę zaznaczyć out of data by addon działał. Jeśli mimo to addon nie będzie działał poprawnie, proszę wkleić błędy LUA które pojawią się.
Ogólnie pisze w Launcherze Turtle że ta wersja jest outdate ale można odpalić klienta.
Questy są przetłumaczone, nie ma tylko tłumaczeń do questów dodanych przez serwer Turtle.
Questy są przetłumaczone, nie ma tylko tłumaczeń do questów dodanych przez serwer Turtle.
Tak jak pisałem, nie znam tej platformy, możesz przesłać bezpośredni link do addonu z tej platformy?
-
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Warrior
To wersja 3.3.5 i pod nią pobierz spolszczenie. Launcher będzie zawsze informować że są outdated bo są.... Turtle działa na 3.3.5 jak nie mylę się vanilla