Aktualizacje
Re: Aktualizacje
Dzięki, o takie informacje mi chodziło.
Jeśli chodzi o teksty GOSSIP, to prawie wszystkie mamy wczytane w bazie.
Jedynie 8 tekstów GOSSIP z twojego pliku nie wczytywało się, bo... zawierały w tekście znaki apostrofu "
Poprawiłem w narzędziu saved_new.php takie możliwości wystąpienia " i już się wczytały do bazy prawidłowo.
Jeszcze raz dzięki za czujność.
Jeśli chodzi o teksty GOSSIP, to prawie wszystkie mamy wczytane w bazie.
Jedynie 8 tekstów GOSSIP z twojego pliku nie wczytywało się, bo... zawierały w tekście znaki apostrofu "
Poprawiłem w narzędziu saved_new.php takie możliwości wystąpienia " i już się wczytały do bazy prawidłowo.
Jeszcze raz dzięki za czujność.
- Feverish Cargo
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Nocne elf
- Klasa: Łowca Demonów
- BattleTag: FeverishCargo#2574
Cześć,
w linkach poniżej znajdują się zdjęcia Gossipów, Questów, Dymków, które mimo dodawania do platformy quest.lua itd. nie znajdują się w wynikach.
ZDJĘCIA
PLIKI TŁUMACZEŃ
w linkach poniżej znajdują się zdjęcia Gossipów, Questów, Dymków, które mimo dodawania do platformy quest.lua itd. nie znajdują się w wynikach.
ZDJĘCIA
PLIKI TŁUMACZEŃ
- Feverish Cargo
Już wiem dlaczego tak się dzieje, że nie dodaje tych wpisów do platformy tłumaczeń.. jak zbiorę wszystko co należy przetłumaczyć grając, a scrashuje mi grę to nie aktualizują się wpisy w .lua. Wychodzi na to, że .lua aktualizują się dopiero po wyłaczeniu WoWa. Szkoda bo to trochę utrudnia życie, zważywszy na to, że przynajmniej raz na godzinę mnie wywala 
- Kalinkus
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
To zrób coś sprawdź spójność plików napraw pliki nie wiem jakie tam są jeszcze opcje ... tak lula się zapisuje jak wyłączasz grę
Gloria Victis
Żebyś ty wiedział, jaka bolączka była, kiedy po trzech godzinach robienia dymków nagle lapek odmawiał posłuszeństwa i 300+ tłumaczeń wyparowywało xDFeverish Cargo pisze: ↑13 kwie 2020, 13:12 Już wiem dlaczego tak się dzieje, że nie dodaje tych wpisów do platformy tłumaczeń.. jak zbiorę wszystko co należy przetłumaczyć grając, a scrashuje mi grę to nie aktualizują się wpisy w .lua. Wychodzi na to, że .lua aktualizują się dopiero po wyłaczeniu WoWa. Szkoda bo to trochę utrudnia życie, zważywszy na to, że przynajmniej raz na godzinę mnie wywala![]()
Nie samymi questami worgen żyje, dymki też trzeba tłumaczyć. I Gossipy. No i książki... I Filmy, i Cinematici też...
- Feverish Cargo
Hahah Erdzio wyobrażam sobie
to może jakieś info w instrukcji tłumaczenia? Bo odkąd to odkryłem co 20 minut sobie grę resetuje i jest okej
chyba, że jest i nie zauważyłem to wybaczcie 
Ja się z tym nie zapisywaniem męczyłem na PTR BfA i nie pamiętam czy zwykły /reload wystarczał, ale chyba tak. Warto przetestować bo moja pamięć jest zawodna.