Cześć,
przy ogrywaniu początkowych lokacji wielokrotnie trafiłem na sytuację w której na czacie tekst jest przetłumaczony, jednak na samym dymku wyświetla się on po angielsku. Poniżej screen z jednej z sytuacji z dungeonu Wailing Caverns.
Wiem, że ogólnie addon dla classica nie jest już wspierany, ale zgłaszam bo może jest to łatwy do naprawienia błąd
Pozdrawiam!
World of Warcraft Classic Cataclysm
Re: World of Warcraft Classic Cataclysm
Witaj, tak dzieje się w Dungeonach i z nie którymi dymkami w otwartym świecie. Niestety to przez Blizzardza i sposób w jakim wyświetlają dymki w takich lokacjach, nie jesteśmy w stanie tego przeskoczyć.
Jasne rozumiem, dzięki za wyjaśnienie!
W sumie to mam jeszcze pytanie - czy tłumacząc questa przez narzędzie RETAIL, przetłumaczy go również w Classicu? Bo chyba baza jest wspólna, prawda?
W sumie to mam jeszcze pytanie - czy tłumacząc questa przez narzędzie RETAIL, przetłumaczy go również w Classicu? Bo chyba baza jest wspólna, prawda?
Niestety, bazy są oddzielne. Blizzard dość często zamiast tworzyć nowe ID questów to zmieniał tekst już w istniejących zadaniach, dlatego postanowiliśmy to rozdzielić.