Pobrałeś addon dla Legionu, czy mam rozumieć, że grasz na prywatnym serwerze, na którym jest zainstalowany Legion, czy grasz na Retail (czyli serwerze oficialnym od blizzarda) i aktualnie robisz zadania z legionu?
Problemy z addonem
Re: Problemy z addonem
Na początku spróbujmy najprostszej metody, usuń nasz addon z folderu AddOns i dopiero wtedy skopiuj do niego rozpakowaną wersję dla Legionu:
panel.wowpopolsku.pl/files/WoWpoPolsku_Quests_70300_2019-08-29.zip
(skopiuj ten link do przeglądarki, nie mogę z niego zrobić niestety hiperlinku)
Uruchom grę i sprawdź czy błąd zniknął, potem wyłącz grę i podmień bazę na najnowszą:
download1.php
I tak jak wyżej, uruchom grę i sprawdź jaki jest rezultat.
Po wszystkim możesz z dumą nazwać się testerem addonu na wersję Legion No i oczywiście napisz nam o wynikach, dzięki temu dowiemy się gdzie może leżeć błąd. Wtedy będziemy mogli działać dalej i starać się poprawić błąd.
Wow jestem testerem fajnie błąd nie zniknął niestety ani razu
Problem ze znakami @ to tylko problem z czcionkami.
Używamy specjalnie spreparowanego plik o nazwie "frizquadratatt_pl.ttf" , który w miejscu znaku @ ma spację.
Plik ten był ostatnio modyfikowany, aby w wersji Classic prawidłowo był odczytywany.
W wersji dla Legionu (7.3) jest plik używany także w wersji 8.2 i tam działał poprawnie:
frizquadratatt_pl.ttf o wielkości 59392 bajtów
Ale spróbuj podmienić w folderze FONTS dodatku ten plik na najnowszy, przygotowany dla wersji Classic:
frizquadratatt_pl.ttf o wielkości 57784 bajtów
Oba pliki czcionek są w załączniku (spakowane do ZIP).
Używamy specjalnie spreparowanego plik o nazwie "frizquadratatt_pl.ttf" , który w miejscu znaku @ ma spację.
Plik ten był ostatnio modyfikowany, aby w wersji Classic prawidłowo był odczytywany.
W wersji dla Legionu (7.3) jest plik używany także w wersji 8.2 i tam działał poprawnie:
frizquadratatt_pl.ttf o wielkości 59392 bajtów
Ale spróbuj podmienić w folderze FONTS dodatku ten plik na najnowszy, przygotowany dla wersji Classic:
frizquadratatt_pl.ttf o wielkości 57784 bajtów
Oba pliki czcionek są w załączniku (spakowane do ZIP).
- Załączniki
-
- frizquadratatt_pl-Classic.zip
- wersja Classic
- (28.44 KiB) Pobrany 701 razy
-
- frizquadratatt_pl-80200.zip
- wersja 80200
- (29.21 KiB) Pobrany 666 razy
Ja też się cieszę. Potwierdziło to, że plik czcionek z Classic działa bez problemów we wszystkich wersjach Wow'a.
Użyję go zatem w następnych instalatorach.
P.S. ten plik z Classic poprawiał nasz kolega mrcake47 któremu jeszcze raz dziękujemy.
Użyję go zatem w następnych instalatorach.
P.S. ten plik z Classic poprawiał nasz kolega mrcake47 któremu jeszcze raz dziękujemy.