Problemy z addonem
Re: Problemy z addonem
Co jakiś czas podczas odbierania/oddawania questa przycisk Kontynuuj lub Akceptuj nie ma znaków tylko samo czerwone tło.
Widzę, że kolega używa dodatku WoWpoPolsku_UI, bo tylko tam podmieniany jest tekst na przycisku QuestFrameAcceptButton lub QuestFrameCompleteQuestButton.
Ale nie widzę w kodzie dodatku czegoś niepokojącego - jest tylko jednorazowe przypisanie polskiej nazwy i polskiej czcionki.
A grasz w jakiej wersji patcha?
Ale nie widzę w kodzie dodatku czegoś niepokojącego - jest tylko jednorazowe przypisanie polskiej nazwy i polskiej czcionki.
A grasz w jakiej wersji patcha?
Najnowsza....
Najnowsza... czyli 9.0.1 ?
Nie mamy jeszcze sprawdzonego dodatku UI do tej wersji.
Nie mamy jeszcze sprawdzonego dodatku UI do tej wersji.
Adon nie pokazuje części polskich znaków.
Nie wiem jak dalej, na razie bawię się w lokacji startowej Taurenów i Undeadów.
Nie wiem jak dalej, na razie bawię się w lokacji startowej Taurenów i Undeadów.
Może jakieś zdjęcie? I proszę pisać w jakiej wersji gry.
Mam problem z instalacją addona a mianowicie nie wyskakuje mi przycisk do addonów przy wyborze postaci. Mam pobrane i rozpakowane pliki do wersji 9.0.1 dodam tylko że dopiero zaczynam przygodę z wowem i jestem totalnie zielony jeśli chodzi o grę
- Kalinkus
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
myślę że po pobraniu addonów to okno pojawia sie bo jak nie masz addonów to nie masz tego okna a polecam ci aplikację twicz zobacz na google aplikacja twicz zaloguj się do niej i wybierz sekcję mody
Gloria Victis
Hej, czy dobrze rozpakowałeś plik? Zdarza się, że podczas ręcznego rozpakowania dubluje się folder.
Powinno to wyglądać następująco:
WOW > Interface > AddOns > (folder od addonu np.) WoWpoPolsku_Quests > (pliki addonu)
Pełna ścieżka teraz powinna jeszcze zawierać wersję wow'a, w wersji Shadowlands:
\World of Warcraft\_retail_\Interface\AddOns
\World of Warcraft\_retail_\Interface\AddOns