Problem z wersją 1.5 wow sod

W tym dziale znajdziesz pomoc w kwestiach natury technicznej, a także asystę przy problemach z kontem.
sowa
Frakcja: Przymierze
Rasa: Człowiek
Klasa: Warlock
BattleTag: czanyolek

Problem z wersją 1.5 wow sod

Post autor: sowa »

Cześć, pobrałem WoWpoPolsku-Quests ze strony curseforge w wersji 1.15.0 i natrafiłem na dziwny problem. Wszystkie qesty są przetłumaczone na polski lecz mają taką samą treść. Treść pierwszego qesta w qestlogu. Jeżeli pierwszy qest to np "idź zabij maga w barents" To wszyskie następne będą takie same. Dziwne bo korzystam z tego addona i nigdy nie miałem żadnych problemów. Dodam że próbowałem sciągać addon z waszej strony oraz przez curseforge i jest tak samo. Obecnie sod siedzi na wersji 1.15.4. Pozdrawiam.
LukasDoUrden
Rasa: Krasnolud
Klasa: Szaman

Re: Problem z wersją 1.5 wow sod

Post autor: LukasDoUrden »

Dla SOD jest chyba ta sama wersja co na classica a ona od jakiegoś czasu nie działa, tzn są objawy takie jak piszesz.

Udało mi się poprawić te dodatki tak aby działały na classica. Postaram się w niedzielę je podesłać do twórców strony żeby je zamieścili.
Awatar użytkownika
WoWpoPolsku Team
Borygo
Frakcja: Horda
Rasa: Tauren
Klasa: Paladyn

Post autor: Borygo »

Wybaczcie, że dopiero teraz piszę, ale żyćko trochę przeszkodziło by zająć się sprawami addonu, oraz braki kadrowe w addonie.

Po weekendzie powinna pojawić się aktualizacja addonu do classic i będzie już wszystko działać. Postaram się dać znać jak już będzie gotowa paczka do pobrania.
Awatar użytkownika
WoWpoPolsku Team
Borygo
Frakcja: Horda
Rasa: Tauren
Klasa: Paladyn

Post autor: Borygo »

Jutro powinny być już dostępne poprawione addony na naszej stronie, a jeśli ktoś chce nieco szybciej, to daję link do mojego dysku

https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
sowa
Rasa: Człowiek
Klasa: Warlock
BattleTag: czanyolek

Post autor: sowa »

Borygo pisze: 24 paź 2024, 21:57 Jutro powinny być już dostępne poprawione addony na naszej stronie, a jeśli ktoś chce nieco szybciej, to daję link do mojego dysku

https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Dzięki wielkie !
ODPOWIEDZ