Witam, od niedawna zacząłem grać w World of Warcraft na prywatnym serwerze (i w ogóle, zacząłem grać) i podczas używania dodatku wyskakuje mi taki błąd:
Message: Interface/AddOns/WoWPL/WoW_Tooltips.lua hooksecurefunc(): InitButtons is not a function
Time: Sat Sep 14 09:24:35 2024
Count: 1
Stack: Interface/AddOns/WoWPL/WoW_Tooltips.lua hooksecurefunc(): InitButtons is not a function
[string "=[C]"]: in function `hooksecurefunc'
[string "@Interface/AddOns/WoWPL/WoW_Tooltips.lua"] in function <Interface/AddOns/WoWPL/WoW_Tooltips.lua:1883>
[string "=[C]"]: ?
[string "=[C]"]: in function `Show'
[string "@Interface/FrameXML/UIParent.lua"] in function `SetUIPanel'
[string "@Interface/FrameXML/UIParent.lua"] in function `ShowUIPanel'
[string "@Interface/FrameXML/UIParent.lua"] in function <Interface/FrameXML/UIParent.lua:2646>
[string "=[C]"]: in function `SetAttribute'
[string "@Interface/FrameXML/UIParent.lua"] in function `ShowUIPanel'
[string "@Interface/FrameXML/UIParent.lua"]:4141: in function `ToggleGameMenu'
[string "TOGGLEGAMEMENU"]:1: in function <[string "TOGGLEGAMEMENU"]:1>
Locals:
Rzeczy takie jak menu gry działają ale reszta rzeczy nie. Próbowałem zmienić wersje na starszą ale wtedy też niektóre tłumaczenia działają, a niektóre nie. Z tego co wiem to gram na wersji 10.1.7 być może jest to wina tego że gram na prywatnym serwerze ale nie wiem. Prosiłbym o pomoc
Problem w dodatku
Re: Problem w dodatku
Witaj, addon WoWPL, czyli All in One jest tylko i wyłącznie przeznaczony na oficjalną wersję Retail i nie będzie działać poprawnie na prywatnych serwerach.
Jedyna opcja to próbować pobrać u nas wersję 10.1.5, ale nie gwarantuję że będzie działać poprawnie. Niestety ale w większości przypadków musieli byśmy przygotowywać oddzielne addony na każdy serwer prywatny, bo mimo nawet tego samego patcha mogą mieć drobne zmiany i już addon może nie działać.