Problemy w dodatku Quests
Re: Problemy w dodatku Quests
Karol, zaktualizuj sobie dodatek, bo zgłaszasz ten sam błąd, który już został naprawiony w najnowszej wersji dodatku QUESTS (2021-02-14).
Dziś zaktualizowałam addon przez curse i napotkałam taką wiadomość. Addon nie ładuje się, zadania nie mają polskiego tłumaczenia.
Message: Interface\AddOns\WoWpoPolsku_Quests\WoWpoPolsku_Quests.lua')' expected near '='
Time: Wed Mar 31 19:15:18 2021
Count: 1
Stack: Interface\AddOns\WoWpoPolsku_Quests\WoWpoPolsku_Quests.lua')' expected near '='
[string "=[C]"]: ?
Locals:
Message: Interface\AddOns\WoWpoPolsku_Quests\WoWpoPolsku_Quests.lua')' expected near '='
Stack: Interface\AddOns\WoWpoPolsku_Quests\WoWpoPolsku_Quests.lua')' expected near '='
Locals:
Locals:
El Psy Congroo
- Kalinkus
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
ktos mi podesłał mi takie ze nie działąj bu qesty jak widac dodtek uruchomiona kolego gra na batelle necie i pomogłem mu z addonami pobrał paczke naszych adonów
- Załączniki
-
- WoWScrnShot_033121_225628.jpg (412.82 KiB) Przejrzano 6630 razy
Gloria Victis
Poprawione, zamiast znaku porównania == był w tej linii tylko znak przypisania =
Nowy instalator z dzisiejszą datą.
Nowy instalator z dzisiejszą datą.
- Kalinkus
- Frakcja: Przymierze
- Rasa: Człowiek
- Klasa: Paladyn
- BattleTag: Kalinkus#2587
- Kontakt:
To w dwóch paczkach popraw i na Curse i tych pierwszych popraw co jest zbiorcza paczka
Gloria Victis
Wszędzie już jest nowy instalator. W nas, na Curse i WowInterface.
Paczka zbiorcza 6 dodatków zaktualizuję, jak potwierdzicie, że już Quests działa poprawnie.
Paczka zbiorcza 6 dodatków zaktualizuję, jak potwierdzicie, że już Quests działa poprawnie.
Dziś pojawił mi się błąd lua podczas grania. Błąd pojawia się, gdy obok okienka z zadaniem, pojawia się jeszcze dodatkowe okienko, takie jak zaznaczone czerwoną ramką na obrazku. Z tego co pamiętam, kiedyś zgłaszałam ten błąd, najwyraźniej znów się pojawia
Podczas grania miałam aktywne jedynie nasze dodatki Quests i Bubbles, dodatki były aktualne.
Tekst błędu:

Podczas grania miałam aktywne jedynie nasze dodatki Quests i Bubbles, dodatki były aktualne.
Tekst błędu:
► Pokaż Spoiler
El Psy Congroo
Tak, ten obrazek z Potworkiem, obok zadania, ma poniżej tekst opisujący za co ten Potworek jest poszukiwany.
I jest normalnie tłumaczony w dodatku.
Jak widać coś nie wyszło w linii 1879 dodatku - jakieś złączenie tekstów nie wyszło.
Po południu sprawdzę co tam się dzieje i poprawię.
Aktualizacja gotowa - z datą 2021-12-14
I jest normalnie tłumaczony w dodatku.
Jak widać coś nie wyszło w linii 1879 dodatku - jakieś złączenie tekstów nie wyszło.
Po południu sprawdzę co tam się dzieje i poprawię.
Aktualizacja gotowa - z datą 2021-12-14