Dragonflight, Ruby Lifeshrine, Haephesta, Quest ID=67080
-- Addon: WoW_Quests (version: 10.A36) 2024.02.12
LUA:
Kod: Zaznacz cały
Message: Interface/AddOns/WoWpoPolsku/WoW_Quests.lua:2471: script ran too long
Time: Tue Feb 20 18:20:09 2024
Count: 3
Stack: Interface/AddOns/WoWpoPolsku/WoW_Quests.lua:2471: script ran too long
[string "@Interface/AddOns/WoWpoPolsku/WoW_Quests.lua"]:2471: in function `WOW_ZmienKody'
[string "@Interface/AddOns/WoWpoPolsku/WoW_Quests.lua"]:2553: in function `QTR_ExpandUnitInfo'
[string "@Interface/AddOns/WoWpoPolsku/WoW_Quests.lua"]:1398: in function `QTR_Translate_On'
[string "@Interface/AddOns/WoWpoPolsku/WoW_Quests.lua"]:1268: in function `QTR_QuestPrepare'
[string "@Interface/AddOns/WoWpoPolsku/WoWPL.lua"]:459: in function <Interface/AddOns/WoWpoPolsku/WoWPL.lua:353>
Locals: message = "Szukasz pracy, YOUR_GENDER(alchemiku;alchemiczko)?NEW_LINENEW_LINEKonsorcjum Rzemieślników zamówiło u mnie roztwory alchemiczne. NPC_GENDER(Ciekaw;Ciekawa) jestem, jak działa ta nowa forma zamówień, jednakże ręce mam pełne roboty.NEW_LINENEW_LINETo świetna okazja dla ciebie, YOUR_GENDER(mój uczniu;moja uczennico). Stwórz alchemiczne roztwory poprzez oddestylowanie starych, następnie zanieś je do Haephesty. Znajdziesz ja, jeśli pójdziesz prosto, drogą za mną."
target = nil
nr_1 = 105
nr_2 = 112
nr_3 = 120
QTR_forma = "Ciekaw"
nr_poz = 2013266035
nr_poz2 = 26
(*temporary) = " (*temporary) = "Ciekaw"
(*temporary) = " jestem, jak działa ta nowa forma zamówień, jednakże ręce mam pełne roboty.
To świetna okazja dla ciebie, Ciekaw jestem, jak działa ta nowa forma zamówień, jednakże ręce mam pełne roboty.
To świetna okazja dla ciebie, Ciekaw jestem, jak działa ta nowa forma zamówień, jednakże ręce mam pełne roboty.
To świetna okazja dla ciebie, Ciekaw jestem, jak działa ta nowa forma zamówień, (*temporary) = "Szukasz pracy, alchemiku?
Konsorcjum Rzemieślników zamówiło u mnie roztwory alchemiczne. NPC_GENDER(Ciekaw;Ciekawa) jestem, jak działa ta nowa forma zamówień, jednakże ręce mam pełne roboty.
To świetna okazja dla ciebie, Ciekaw jestem, jak działa ta nowa