Addons nie działa

W tym dziale znajdziesz pomoc w kwestiach natury technicznej, a także asystę przy problemach z kontem.
Gawski
Private | Scout
Private | Scout
Posty: 10

Addons nie działa

Post autor: Gawski » 16 lip 2018, 10:45

Witam,
Nie wiem czy problem leży w tym, że nieumiejętnie rozpakowałem pliki do folderu AddOns czy coś po prostu nie działa.
Otóż po rozpakowaniu plików i uruchomieniu gry, nie widzę w niej zakładki AddOns, w której mogę zaznaczyć interesujące mnie tłumaczenia :oops:
Trochę mi głupio, że proszę o pomoc w z pozoru błahej sprawie, ale jestem do tego zmuszony.
Z góry dziękuje :)

Gawski
Private | Scout
Private | Scout
Posty: 10

Re: Addons nie działa

Post autor: Gawski » 16 lip 2018, 10:52

Przepraszam za zamieszanie, ale błędem najprawdopodobniej było wypakowanie samego pliku Fonts zamiast Wowpopolsku[...]
Po poprawieniu tego błedu AddOns pojawia się w grze

Awatar użytkownika
Platine
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 301

Re: Addons nie działa

Post autor: Platine » 16 lip 2018, 10:54

Troszkę za mało informacji podajesz.
Jaki addon instalowałeś?
Przydałby się zrzut ekranu z folderem AddOns Wow'a, abyśmy widzieli czy dobrze rozpakowałeś dane...

Gawski
Private | Scout
Private | Scout
Posty: 10

Re: Addons nie działa

Post autor: Gawski » 16 lip 2018, 11:03

Pobrałem wszystkie addony.
Po prostu zamiast skopiować do folderu AddOns "WoWpoPolsku_Quests" skopiowałem samą zawartość tego pliku tj. Fonts, QuestData_pl.lua itp. i dlatego mi się w grze nic nie wyświetlało.
Pograłem teraz chwile i działa :)
Edit. Wstawiam screena
screen

ODPOWIEDZ