strona

Dział poświęcony zgłaszaniu sugestii oraz błędów na stronie lub forum.
Awatar użytkownika
Kalinkus
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 391
Frakcja: Przymierze
Rasa: Człowiek
Klasa: Paladyn
BattleTag: Kalinkus#2587
Kontakt:

strona

Post autor: Kalinkus » 21 sie 2020, 14:30

Witam tak nieraz mi się pokazuje strona nie wiem w czym problem
Załączniki
ramka.jpg
ramka.jpg (553.47 KiB) Przejrzano 1587 razy
Gloria Victis

Awatar użytkownika
Gary
Administrator
Administrator
Posty: 199
Frakcja: Przymierze
Rasa: Człowiek
Klasa: Paladyn
BattleTag: Gary#2402

Re: strona

Post autor: Gary » 28 sie 2020, 16:28

Naprawione

Awatar użytkownika
Kalinkus
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 391
Frakcja: Przymierze
Rasa: Człowiek
Klasa: Paladyn
BattleTag: Kalinkus#2587
Kontakt:

Re: strona

Post autor: Kalinkus » 29 sie 2020, 20:51

niekoniecznie mie nadal ten błąd mi sie pojawia
Gloria Victis

Awatar użytkownika
Gary
Administrator
Administrator
Posty: 199
Frakcja: Przymierze
Rasa: Człowiek
Klasa: Paladyn
BattleTag: Gary#2402

Re: strona

Post autor: Gary » 31 sie 2020, 19:03

Odśwież cache w przeglądarce, najwidoczniej dalej masz stare pliki css.

Awatar użytkownika
Kalinkus
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 391
Frakcja: Przymierze
Rasa: Człowiek
Klasa: Paladyn
BattleTag: Kalinkus#2587
Kontakt:

Re: strona

Post autor: Kalinkus » 31 sie 2020, 20:05

powiedz jak to zrobić
Gloria Victis

Awatar użytkownika
Borygo
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 787
Lokalizacja: Świnoujście
Frakcja: Horda
Rasa: Tauren
Klasa: Paladyn

Re: strona

Post autor: Borygo » 01 wrz 2020, 7:40

Kalinkus pisze:
31 sie 2020, 20:05
powiedz jak to zrobić
Przytrzymaj Ctrl i wciśnij F5

jeśli to nie pomoże, to w ustawieniach przeglądarki usuń pliki cache, google podpowie jak.

ODPOWIEDZ