Zadania z błędami

Dodatek odpowiedzialny za spolszczenie questów (misji)
Awatar użytkownika
Borygo
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 307
Lokalizacja: Świnoujście
Frakcja: Horda
Rasa: Tauren
Klasa: Paladyn

Re: Zadania z błędami

Post autor: Borygo » 17 cze 2018, 18:12

Widzę, że to daily i to może być przyczyna tego że brakuje. Jak narazie robimy tylko zwykłe zadania a takich niebieskich prawie w ogóle.

Inna sprawa to to, że jeszcze nie mamby całego TBC zrobionego wiec napewno tam będą braki

I ostat ia kwestia, wszystko co jest zgłaszane staramy się w wolnej chwili sprawdzić.

natis
Master Sergeant | Senior Sergeant
Master Sergeant | Senior Sergeant
Posty: 55
Frakcja: Horda
Rasa: Ork
Klasa: Łowca
BattleTag: Natis#2655

Re: Zadania z błędami

Post autor: natis » 17 cze 2018, 18:58

Ok, po prostu pytam ponieważ lvl sobie po kolei krainy i to co jest nieprzetłumaczone jako pojedyńcze questy to staram się uzupełniać :)

natis
Master Sergeant | Senior Sergeant
Master Sergeant | Senior Sergeant
Posty: 55
Frakcja: Horda
Rasa: Ork
Klasa: Łowca
BattleTag: Natis#2655

Re: Zadania z błędami

Post autor: natis » 17 cze 2018, 19:08

A i jeszcze jedno...
W Cata w lokacji Mount Hyjal nie ma przetłumaczonych questów odnośnie Druid of the Flames. A w pliku informacyjnym odnośnie tej lokacji jest informacja, że została ona przetłumaczona w całości

Awatar użytkownika
Kalinkus
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 181
Frakcja: Przymierze
Rasa: Człowiek
Klasa: Paladyn
BattleTag: Kalinkus#2587
Kontakt:

Re: Zadania z błędami

Post autor: Kalinkus » 17 cze 2018, 19:16

natis pisze:
17 cze 2018, 17:24
Faktycznie, ale mi w grze nie tłumaczyło, było na szaro ID. No ale okej.
A w kwestii 2 wcześniejszych które zgłosiłem, to będę dodane?
takie jak masz na szaro nie tłumaczone zgłaszaj na forum zawsze jak widzisz bład rób screna i masz juz podglad do naszego Platine
Gloria Victis

Awatar użytkownika
Borygo
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 307
Lokalizacja: Świnoujście
Frakcja: Horda
Rasa: Tauren
Klasa: Paladyn

Re: Zadania z błędami

Post autor: Borygo » 17 cze 2018, 20:40

natis pisze:
17 cze 2018, 19:08
A i jeszcze jedno...
W Cata w lokacji Mount Hyjal nie ma przetłumaczonych questów odnośnie Druid of the Flames. A w pliku informacyjnym odnośnie tej lokacji jest informacja, że została ona przetłumaczona w całości
I bardzo dobrze że zgłaszasz, bo to wielka pomoc jest, a co do tego questa niewiem czy przypadkiem nie odnosi się do kampani na firelandsm jeśli tak to miejsce pomineliśmy całkowicie i mieliśmy. Myśleliśmy że nikt tam nie zagląda, a ty udawadniasz że mylilismy się xD

Awatar użytkownika
Orina
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 157
Lokalizacja: Świnoujście
Frakcja: Horda
Klasa: Łowca

Re: Zadania z błędami

Post autor: Orina » 17 cze 2018, 21:07

Ci druidzi zaliczają się już do kampanii inwazji na Firelands. Obejmuje ona niecałe 100 zadań i nie zostało to przetłumaczone, co zostało przeze mnie zaznaczone w pliku ;)
El Psy Congroo

Awatar użytkownika
Orina
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 157
Lokalizacja: Świnoujście
Frakcja: Horda
Klasa: Łowca

Re: Zadania z błędami

Post autor: Orina » 17 cze 2018, 21:17

A brakujące zadania pobrałam programem i jeszcze z jednym zadaniem brakującym z Halloween wysłałam do Platine do uzupełnienia ;)
El Psy Congroo

natis
Master Sergeant | Senior Sergeant
Master Sergeant | Senior Sergeant
Posty: 55
Frakcja: Horda
Rasa: Ork
Klasa: Łowca
BattleTag: Natis#2655

Re: Zadania z błędami

Post autor: natis » 17 cze 2018, 21:47

Orina pisze:
17 cze 2018, 21:17
A brakujące zadania pobrałam programem i jeszcze z jednym zadaniem brakującym z Halloween wysłałam do Platine do uzupełnienia ;)
Super! :)

Gelu
Corporal | Grunt
Corporal | Grunt
Posty: 27
Frakcja: Przymierze
Rasa: Worgen
Klasa: Druid

Re: Zadania z błędami

Post autor: Gelu » 01 lip 2018, 10:14


Awatar użytkownika
Borygo
WoWpoPolsku Team
WoWpoPolsku Team
Posty: 307
Lokalizacja: Świnoujście
Frakcja: Horda
Rasa: Tauren
Klasa: Paladyn

Re: Zadania z błędami

Post autor: Borygo » 01 lip 2018, 10:21

Możesz go dograć. Na samym dole strony "Pobierz Addon" jest link do przesyłania brakujących zadań.

ODPOWIEDZ