Strona 1 z 1

Błąd tłumaczenia

: 15 mar 2018, 19:24
autor: CJ01
Błąd tłumaczenia może nie jest spory tylko bardziej irytujący. Proszę mnie ni krytykować bo nie gram na globcu. Gram za mało żeby opłacało mi się wykupować abonament. gram na serwerze 7.1.5 wiec nie wiem czy to tez występuje na 7.3.x
błąd.jpg
błąd.jpg (22.94 KiB) Przejrzano 1033 razy

Re: Błąd tłumaczenia

: 16 mar 2018, 11:58
autor: Platine
Tak, wiem o tym.
Jest to tzw. HotMenu wywoływane w różnych elementach gry,
a tłumaczenie było przygotowane dla elementu czatu.
Ale jak widać trzeba je będzie to jakoś ograniczyć tylko do tamtego miejsca gry.

Re: Błąd tłumaczenia

: 16 mar 2018, 16:17
autor: CJ01
Albo całkowicie wyłączyć ta funkcje. A myśleliście kiedyś zrobić spolszczenie do nazw własnych czy takich żeczy jak "strange","stamina",itd. Lub i itemkow?

Re: Błąd tłumaczenia

: 16 mar 2018, 16:32
autor: Gary
Myśle ze kluczowe jest tłumaczenie fabuły oraz mechaniki, nazwy i opis itemokow nie ma sensu. Będzie tylko wprowadzać w błąd graczy którzy maja tłumaczenie oraz tych którzy nie maja.

Re: Błąd tłumaczenia

: 16 mar 2018, 16:44
autor: CJ01
Może tam kiedyś kiedyś?

Re: Błąd tłumaczenia

: 16 mar 2018, 19:14
autor: Platine
Usunąłem z dodatku to tłumaczenie sprawiające trudności w funkcji HotMenu.
Poprawiona wersja dodatu do porzenia w dziale "Pobierz addon"

Re: Błąd tłumaczenia

: 16 mar 2018, 19:46
autor: CJ01
Super sprawdzam już xD

Re: Błąd tłumaczenia

: 16 mar 2018, 19:54
autor: CJ01
Działa jest owiele lepiej :)